Na początku myślałem nad kupnem zawieszenia gwintowanego. Z dużym zakresem regulacji i do tego łatwym w przestawianiu. Oczywiście wcześniej czy później takie zawieszenie znajdzie się w eMce, ale wówczas komfort będzie mniej istotny

Teraz zastanawiam się nad wymianą stabilizatorów, ale nie jestem do końca pewny efektów jakie za tym idą.
Niestety wciąż wiem na temat zawieszenia mniej niż bym chciał. Zastanawia mnie co jeszcze można zmienić w zawieszeniu aby samochód się lepiej prowadził, nie przechylał a zarazem nie stracił i tak już nie wysokiego komfortu. Byłbym wdzięczny za pomoc.
Poza tym interesuje mnie co jeszcze mógłbym w zawieszeniu zmienić jak już przejmę eMkę (a wydaje mi się że nad tym zastanawia się nie jeden posiadacz M powera

Wydaje mi się że jest to ciekawy temat w którym każdy może się dowiedzieć czegoś nowego.
Wracając do stabilizatorów znalazłem coś takiego na stronie UUC:

http://www.uucmotorwerks.com/html_produ ... ption2.htm
I zastanawia mnie jakie stabilizatory są najlepsze do M3? Jakimi parametrami się charakteryzują itd? Na jakiej podstawie można ocenić które są lepsze nie testując ich? I jak faktycznie wpływają na przechyły nadwozia? I jeszcze byłbym wdzięczny za informacje na co wpływa regulacja w tych stabilizatorach od UUC.
Z góry dziękuje za pomoc.
Mam nadzieję że nikogo nie zanudziłem tak długim postem